A borsós-krumplis nokedli alapjához a vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és megpároljuk a zsiradékon. Rászórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a meghámozott és apró kockákra vágott krumplit. Megsózzuk, megborsozzuk, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Ha megfőtt a krumpli, hozzáadjuk zöldborsót, és néhány percig együtt főzzük.
Egy nagyobb fazékban vizet forralunk, és elkészítjük a nokedlitésztát. A lisztet és a tojást összekeverjük, hozzáadunk egy nagy csipet sót és annyi vizet, hogy ragacsos, nyúlós tésztát kapjunk.
A tésztát forrásban lévő, sós vízbe szaggatjuk, és készre főzzük. Végül leszűrjük. Ezzel tálaljuk a krumplis-borsós mártást.
Nézd meg videón, hogy készül a borsós-krumplis nokedli:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.