Káposztás tészta egyszerűen
Tárkonyos csirkeraguleves
Babgulyás
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rakott zöldbab darált hússal
Mézes-mustáros csirkemell
Zsemlegombóc
Klasszikus kuglóf
Dödölle - az eredeti recept
Körömpörkölt csülökkel
Csupacsokis brownie
Dubarry-csirkemell
Tojásos nokedli fejes salátával
Kínai szezámmagos csirke
Farsangi szalagos fánk
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Krémes spenótfőzelék
Epres blondie
Berencsi Dávid

Berencsi Dávid

gasztro szerkesztőség vezető-helyettes
"Miközben mosogatsz, imádkozz! Adj hálát a mosogatni való tányérokért, hiszen ez azt jelenti, hogy volt bennük étel, hogy tápláltál valakit, hogy szeretettel gondoskodtál valakiről: főztél, és asztalt terítettél." Paulo Coelho

Kedvenc fogás

Rántott hús és fasírt

Maestro tipp!

Pikáns ízt kap a marhasült, ha a főzés előtti este bedörzsölöd mustárral. I A nyers és a főtt tojást úgy lehet egymástól megkülönböztetni, ha asztalon megforgatod őket. A nyers rögtön megáll, a főtt pedig tovább gurul.
Legfrissebb

Berencsi Dávid tartalmai

2025. február
2025. január

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.