Gordon Ramsay a TikTokon osztott meg egy újabb kulisszatitkot, amit kedvenc sült csirkéjének elkészítésekor alkalmaz. A sztárséf már az elején kiemeli, hogy bizony semmi boszorkányságra nem kell gondolni, ugyanis véleménye szerint ennek a klasszikus fogásnak a titka nem más, mint a fűszerezés. Pontosabban egy bizonyos fűszer, amit Ramsay csirkehús sütését megelőzően, a felvert tojással való bekenés után használ. Ez pedig nem más, mint a szecsuáni bors - írja a Daily Meal.
@masterclass PART 1 | @Gordon Ramsay preps his Szechuan Roasted Chicken #roastedchicken #easychickenrecipe #wholechickenrecipe #cheftok #gordonramsayofficial #masterclass ♬ original sound - MasterClass
Erről az ősi kínai fűszerről egyébként azt kell tudni, hogy enyhén gyümölcsös íze van, ám amikor a nyelvvel érintkezik, egy igen különleges, nyelvzsibbasztó ízélményt kínál. Bátran párosíthatjuk vele a csilit is, hiszen a két fűszer találkozásakor kölcsönhatásba lépnek egymással, így a csípősség szempontjából is sokkal kellemesebb lesz a végeredmény.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.