A húst falatnyi darabokra felvágjuk. A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, és mindkettőt üvegesre sütjük az olajon. Hozzáadjuk a húst, és aranybarnára pirítjuk.
Belekeverjük a paradicsomot, a csilit, és sózzuk, borsozzuk. Felöntjük a tejszínnel, és félpuhára főzzük a húst.
Beleforgatjuk a tésztát, ízesítjük a majoránnával, és megsózzuk. Kivajazott tűzálló tálba öntjük, lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük. Megszórjuk a sajttal, és fedő nélkül további 30 percig pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.