Hagyma nagyon sokféle létezik. Lehet zöld, lila, metélő, póré, sonka, fehér, és akkor még a fokhagymát nem is említettük. Sőt, számos gyönyörű virágunk, mint például a tulipán vagy az amarillisz is hagymás növény.
A konyhában ugyanakkor a hagyma egyet jelent a vöröshagymával, amely mondhatni egyetlen magyaros ételből sem hiányozhat. Levesek, elő- és főételek, saláták nélkülözhetetlen alapanyaga. Főzhetünk belőle finom és nagyon hatékony teát is a megfázásos időszakokban.
Érdemes belőle minél többet fogyasztani, hiszen rendkívül egészséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.