A sertéscombot felkockázzuk, a hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk.
Egy lábasban, közepes hőmérsekleten megolvasztjuk a zsírt, és amikor már meleg beletesszük a hagymát, és megdinszteljük. Amikor már üveges, lehúzzuk a tűről, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük kb. 1/2 dl meleg vízzel, és elkeverjük. Visszatesszük a tűzhelyre, majd azonnal hozzáadjuk a húst, sózzuk, összekeverjük, és zsírjára pirítjuk. Ha szükséges, további fél dl meleg vízet önthetünk hozzá.
Az elkészült pörköltet még langyosan ledaráljuk, leszűrjük, majd a szaftot a ledarált húshoz keverjük, és kihűtjük.
A kilfiket elfelezzük, a belsejüket kikaparjuk, a kiflibélt a tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a tejföllelés a mustárral a pörköltkrémhez adjuk és a robotgép habverős reszevel homogénre keverjük.
A kifliket púposra töltjüka kremmel, a tetejüket reszelt sajttal megszórjuk, majd 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt pirosra sütjük.
Nézd meg videón is, hogyan készül a házi melegszendvicskrém >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.