Csupacsokis brownie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dubarry-csirkemell
Zsemlegombóc
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus kuglóf
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus grízgaluska leves
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Babgulyás
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Farsangi szalagos fánk
Krémes spenótfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Mirinda-szelet
Dödölle - az eredeti recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tejföl

Receptek tejföl hozzávalóval

Leírás

A tejföl konyhánk egyik méltán kedvelt alapanyaga, melyből a magyar gasztronómia az átlagosnál nagyobb mennyiséget használ. Számos tradicionális ételünk nélkülözhetetlen eleme, mint például a paprikás csirke, túrós tészta, mátrai borzaska, de legtöbb süteményünk hozzávalói közt is előkelő helyen szerepel. Leveseinket, mártásainkat, főzelékeinket krémesebbé teszi, ám íze jól harmonizál például a borjú és a bárány ízével is.

Kapható 12%, illetve 20%-os zsírtartalommal, illetve laktózmentes változatban is.

A kalóriatáblázatban megadott értékek a 20 százalék zsírtartalmú tejfölre vonatkoznak.

Mikor vedd?

Szerencsére egész évben kapható.

Hogyan tárold?

Hűtőben tároljuk, felbontás után 3 napon belül fogyasszuk el.
Tápérték(100 g)
207 kcal Energia
20 g Zsír
3.8 g Szénhidrát
2.5 g Fehérje
Tejföl receptek (8947 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.