A csirkecombokat megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd ízesítjük sóval és borssal.
Egy kis tálkában összekeverjük a gyorspác hozzávalóit, a ketchupot, a szójaszószt, a füstölt pirospaprikát, a zúzott fokhagymát, a barna cukrot.
A combokat alaposan összeforgatjuk a páccal és ha van idő, a hűtőben hagyhatjuk egy-két órát pihenni, de rögtön is süthető.
A bepácolt combokat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 15-20 percig alufóliával lefedve sütjük, majd utána fólia nélkül még egyszer ugyanenyi idő alatt ropogósra sütjük.
Amíg sülnek a combok, addig elkészítjük a majonézes kukoricasalátát. Az almát és a sajtot egyforma kockákra vágjuk.
A konzerv kukoricát egy tálba öntjük, hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, majd jöhetnek az alma- és sajtkockák. Ízesítjük egy kevés ciromlével, sóval és egy nagyon kevés cukorral.
A kisült ropogós combokat a kukoricasalátán tálalva kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a ketchupos csirkecomb almás-sajtos kukoricasalátával!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.