A megpucolt és feldarabolt krumplit forrásban lévő sós vízbe tesszük, és 5 percig forraljuk. Leszűrjük, olajjal kikent tepsibe tesszük, és 220 fokra előmelegített sütőben pár percig sütjük, majd megforgatjuk, és további néhány perc alatt ropogósra sütjük.
A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat egy tepsibe tesszük, meglocsoljuk a citromlével és a szezám- vagy a napraforgó olajjal, és 10 percig pirítjuk 180 fokra előmelegített sütőben.
A mézet, a ketchupot és a szójaszószt összekeverjük, leöntjük vele a csirkét, és további 10 percig sütjük, majd átforgatjuk, és további 10-15 perc alatt készre sütjük.
A szószt a csirkére kanalazzuk, és a burgonyával és a salátával tálaljuk.
2025.01.27.
2025.01.27.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.