A megpucolt és feldarabolt krumplit forrásban lévő sós vízbe tesszük, és 5 percig forraljuk. Leszűrjük, olajjal kikent tepsibe tesszük, és 220 fokra előmelegített sütőben pár percig sütjük, majd megforgatjuk, és további néhány perc alatt ropogósra sütjük.
A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat egy tepsibe tesszük, meglocsoljuk a citromlével és a szezám- vagy a napraforgó olajjal, és 10 percig pirítjuk 180 fokra előmelegített sütőben.
A mézet, a ketchupot és a szójaszószt összekeverjük, leöntjük vele a csirkét, és további 10 percig sütjük, majd átforgatjuk, és további 10-15 perc alatt készre sütjük.
A szószt a csirkére kanalazzuk, és a burgonyával és a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.