A megtisztított combok mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk, és egy kiolajozott tepsibe tesszük.
A mézet kikeverjük 1 db narancs kifacsart levével, és a felével meglocsoljuk a combokat. Hozzátesszük a megpucolt fokhagymagerezdeket, letakarjuk alufóliával, majd a hűtőbe tesszük kb. 1 órára pácolódni.
Ezután alufóliával letakarva, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és egy ecsettel átkenjük a combokat a maradék mézes narancslével. Mellétesszük a narancsgerezdeket és az aszalt szilvát. Sütés közben még párszor átkenjük a húst a a mézes narancslével, és szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.