A combokat megmossuk, a csontok mentén bevágjuk kissé a hús vastag részét, majd megsózzuk őket.
Egy nagy serpenyőben felforrósítunk 2 ek olajat, és körbepirítjuk benne a combokat. Hozzáöntjük az alaplét, felforraljuk, majd kis lángon, fedő alatt puhára pároljuk a húst.
Közben egy lábasban felforralunk 300 ml vizet. Megsózzuk, belefacsarjuk a lime levét. Ezután hozzáadjuk a rizst, átkeverjük, majd takarék lángon, lefedve puhára pároljuk.
Finomra vágjuk a leöblített petrezselymet és a meghámozott fokhagymát, majd elkeverjük a maradék olajban. Nagy lángon ropogósra pirítjuk a csirkecombokat. Rájuk simítjuk a fűszeres keveréket, majd a lime-os rizzsel tálaljuk. Friss salátát kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.