A tejet feltesszük főni a cukorral, a vaníliavelővel és a citrom lereszelt héjával. A rizst 2-3 percre forrásban lévő vízbe szórjuk, majd leszűrjük, és a forró tejhez adjuk.
Fedő alatt, kis lángon puhára főzzük benne, majd hagyjuk kihűlni.A tejszínt felverjük, és óvatosan a rizshez forgatjuk előbb ezt, majd a felengedett, lecsepegtetett gyümölcsöt.
Tálakba vagy formákba adagolva a desszertet néhány órára a hűtőbe tesszük. Tejszínhabbal, gyümölcsszósszal vagy friss gyümölccsel díszítve kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.