Babgulyás
Klasszikus kuglóf
Körömpörkölt csülökkel
Kínai szezámmagos csirke
Tojásos nokedli fejes salátával
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Krémes spenótfőzelék
Hagymás rostélyos
Tárkonyos csirkeraguleves
Csupacsokis brownie
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus stíriai metélt
Vadas marha
Kapros tökfőzelék virslivel
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus grízgaluska leves
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kristálycukor

Receptek kristálycukor hozzávalóval

Leírás

A fehér cukor, illetve annak különböző formái mint a porcukor vagy a kristálycukor napjaink egyik legnépszerűbb, ám legmegosztóbb alapanyaga. Míg a tudatosan, egészségesen táplálkozók igyekszik messziről elkerülni, addig a háztartások jó részének a mai napig nélkülözhetetlen hozzávaló a konyhában.

A cukrot alapvetően cukorrépából vagy cukornádból állítják elő. Európában az előbbi, míg a melegebb éghajlatokon az utóbbi dominál, kémiailag azonban – a gyártás során megmaradó anyagoktól eltekintve – azonos mindkettő cukorfajta.

A kristálycukor, vagy másnéven asztali- vagy finomított cukor a fehér cukor egyik legelterjedtebb felhasználási formája. Használjuk főzéshez, sütéshez, kávé vagy tea ízesítésére.

Mikor vedd?

A különböző cukrok egész évben elérhetők a boltok polcain.

Hogyan tárold?

A cukrot tároljuk száraz, hűvös, fénytől védett helyen.
Tápérték(100 g)
400 kcal Energia
0 g Zsír
100 g Szénhidrát
0 g Fehérje
Kristálycukor receptek (2949 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.