A mirinda szelet tésztájához tálban összekeverjük a lisztet a kakaóporral, a sütőporral és a kristálycukorral. Külön tálban a tojással alaposan összekeverjük az olajat, majd ezt a keveréket apránként a liszthez adjuk. Kézi mixer segítségével csomómentesre keverjük.
A tészát egy magas falú, sütőpapírral bélelt, vagy kivajazott-kilisztezett tepsibe simítjuk, és 175 fokon, kb. 20-25 perc latt készre sütjük. Tűpróbát végezzünk.
A krémhez valókat habosra keverjük, és a kihűlt tésztára kenjük.
A narancsmázhoz valókat egy kisebb edényben összefőzzük. Amikor a máz langyosra hűlt, a süti tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük és tálalás előtt rombusz alakúra szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.