A Fanta szelet tésztájához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a kakaóport, végül a sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan hozzáforgatjuk a tésztához.
Egy 23 × 34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát. Előmelegített sütőben 180°C-on 20-25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a vajat habosra keverjük a vaníliás cukorral és a 10 dkg porcukorral, majd a túrót is hozzádolgozzuk, és rákenjük a kihűlt tésztára.
A pudingport a maradék cukorral és a narancsos üdítővel elkeverjük, majd felfőzzük. Kevergetve kihűtjük. Amikor langyosra hűlt, rácsorgatjuk a túró tetejére, majd hűlni hagyjuk 1-2 óráig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.