Vastagon kizsírozunk egy tepsit, belefektetjük a megsózott, borsozott hússzeleteket. A tetejére szórjuk a felszeletelt vöröshagymát, a csilipelyhet és az édes csilipaprikákat.
Öntünk alá 2-3 dl vizet, és alufóliával lezárjuk. 160 fokos sütőbe toljuk, és 1,5 órát sütjük. Utána levesszük róla a takarást, és szükség szerint rápirítunk.
A körethez a fokhagymát megtisztítjuk, és a gerezdeket vékonyan felszeleteljük. Megfuttatjuk a vajon. Rádobjuk a fagyos zöldbabot, és készre pároljuk. Szükség szerint sózzuk. A zöldbabot a tarjával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.