Dubarry-csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Kijevi csirkemell rizibizivel
Túrós pite
Reszelt túrós sütemény
Parasztlángos (kenyérlángos)
Mátrai borzaska
Toros káposzta
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Babgulyás
Csupacsokis brownie
Zsemlegombóc
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Farsangi szalagos fánk
Hagymakrémleves
Őrölt bors

Receptek őrölt bors hozzávalóval

Leírás

A szemes borsot a legegyszerűbben borsőrlő malommal vagy mozsárban őrölhetjük meg. Kétségtelenül illatosabb és ízesebb az étel a frissen őrölt borssal. Természetesen a boltokban vásárolhatunk aromazáró csomagolásban őrölt borsot is. Ez esetben figyeljünk, hogy a felbontást követően jól zárjuk vissza a tasakot, hogy hosszú ideig megőrizze a bors utánozhatatlan ízét és állagát.

Borsot szinte minden ételbe tehetünk a levesektől kezdve az elő- és főételekig.

1 csipet őrölt bors tápanyagtartalma:

  • energia: 1 kcal
  • fehérje: 0,1 g
  • zsír: 0 gramm
  • szénhidrát: 0,2 g

Mikor vedd?

Egész évben kapható.

Hogyan tárold?

A csomagolást használat után vissza kell zárni.
Tápérték(100 g)
251 kcal Energia
3.3 g Zsír
38.7 g Szénhidrát
10.4 g Fehérje
Őrölt bors receptek (1906 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.