A rántott hús elkészítéséhez a kukoricapelyhet zacskóba tesszük, és egy klopfolóval vagy egy vastag talpú üvegpohárral kissé összetörjük, majd egy tálkába öntjük.
A tojásokat a sóval és őrölt borssal felverjük. A húst vékony szeletekre vágjuk és megsózzuk.
Először beleforgatjuk a lisztbe, utána a tojásba. A csirkemell felét burgonyapehelybe forgatjuk, a maradékot a kukoricapehelybe. Végül felhevített kókuszolajban oldalanként kb. 5-5 perc alatt készre sütjük.
Így készítheted el a rántott csirkét két féle panírral:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.