Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben a cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal és a KNORR Marhahúsleves ízesítővel elkeverjük, majd hozzáadjuk az élesztőt és a többi hozzávalót. Alaposan kidolgozzuk a tésztát, és fél óráig deszkán pihentetjük. Ezután kinyújtjuk, 3 részbe hajtjuk, és 20 percet pihentetjük. A hajtogatást és pihentetést még kétszer megismételjük. Végül a tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, és pogácsákat szaggatunk belőle. Tetejét reszelt sajttal vagy köménnyel megszórjuk, és forró sütőben kisütjük. Tetszés szerint sós rudakat is süthetünk ebből a tésztából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.