A sütőtökkrémleves elkészítéséhez a zöldségeket megtisztítjuk.
Az olvasztott vajon megpirítjuk a felaprított vöröshagymát és fokhagymát, majd megszórjuk a fahéjjal.
Hozzáadjuk a felkockázott krumplit és a sütőtököt, a felkarikázott sárgarépát és a feldarabolt almát. Felöntjük az alaplével, megborsozzuk és hozzáadjuk a vaníliaaromát.
Ezután kb. 30 perc alatt lefedve puhára főzzük a levest, majd botmixerrel pürésítjük.
Az elkészült sütőtökkrémlevest tejföllel meglocsolva, tökmaggal megszórva tálaljuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a legfinomabb sütőtökkrémleves:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.