7 szalonnás étel, amitől garantáltan jóllakik a család

A szalonna az egyik legsokoldalúbb és legízleteseb ételünk, ami főzésnél remek alapanyag lehet. Természetes füstös, sós ízvilága miatt már kis mennyiségben is feldobja az ételeket, a sütésekor kiolvadó zsír pedig helyettesítheti az olajat, így az ételek még ízesebbek lesznek. Kiválóan használható hagyma vagy zöldségek pirításához , ami különleges aromát ad az ételeknek. Több kutatás megerősíti, hogy a szalonna zsírja sokkal jobb a főzéshez, mit a növényi olajok. De az is mellette szól, hogy nincsenek benne hozzáadott mesterséges adalékok, ételízesítők vagy színezékek. Ha szalonnát eszünk, akkor pontosan tudjuk, hogy mi kerül a tányérunkra.
Íme hét finom recept, amiben a szalonna is fontos szerepet kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.