A kelbimbó és a kelkáposzta igazi téli csodazöldségek: gazdagok C-vitaminban, rostokban és antioxidánsokban, ráadásul sokoldalúan felhasználhatók – tökéletes alapanyagok a vitamindús, könnyed, mégis laktató ételekhez!
A kelbimbó és a kelkáposzta rendkívül egészséges, igazi szuperélelmiszerek, amiket érdemes rendszeresen fogyasztani, különösen a téli időszakban, amikor immunrendszerünknek nagy szüksége van a támogatásra. Ezek a zöldségek ráadásul alacsony kalóriatartalmúak, így a diétás étrendbe is beilleszthetők. Gazdagok viszont tápanyagokban, fogyasztásuk csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, támogatja a csontok egészségét és segíthet a testsúly szabályozásában is. Bár jellegzetes ízük miatt sokan nem kedvelik e két zöldséget, megfelelően elkészítve mindkettő fantasztikusan finom lehet.
Ha kipróbáltad valamelyik receptünket, vagy van egy saját, jól bevált ötleted, oszd meg velünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Ha pedig a Mindmegette videós tartalmai között is böngésznél, akkor kövess minket a TikTokon, vagy látogasd meg Youtube-fiókunkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.