Az almás muffin tésztájához a lisztet elkeverjük a fahéjjal és a sütőporral. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A tojást kikeverjük a cukorral és a vaníliáscukorral, hozzáadjuk a vajat, majd a meghámozott, lereszelt almát, végül belekeverjük a fahéjas, sütőporos lisztet.
A muffintepsibe muffinkapszlikat teszünk, és a tésztát két kanál segítségével beleadagoljuk úgy, hogy a formák háromnegyedig teljenek meg.
A forró sütőbe toljuk, és kb. 25-30 perc alatt készre sütjük a muffinokat.
Megjegyzés
24 mini és 12 normál muffin lesz ebből a mennyiségből. Segítségül: 1 bögre = kb. 2,5 dl
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.