Az almát megmossuk, meghámozzuk és apró kockákra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a fahéjat és az almadarabokat. Egy másik tálban a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, a joghurtot és az olajat, majd hozzákeverjük a lisztes keveréket.
A tésztát muffinformába adagoljuk, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. Az illatát már messziről érezni fogjuk. Kicsit pihentetjük a formákban sütés után.
Én imádom ezt a receptet. Mindig nagy sikert arattam vele. Az almát bármilyen gyümölccsel helyettesíthetjük, persze akkor nem kell a fahéj.
A natúr joghurt helyett rakhatunk a gyümölcshöz hozzáillő gyümölcsös joghurtot. Isteni lesz! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.