Tojásos nokedli fejes salátával
Krémes spenótfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Hagymás rostélyos
Dödölle - az eredeti recept
Vadas marha
Káposztás tészta egyszerűen
Zsemlegombóc
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus grízgaluska leves
Rakott zöldbab darált hússal
Mákos guba
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dubarry-csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kapros tökfőzelék virslivel
Epres blondie
Joghurt

Receptek joghurt hozzávalóval

Leírás

A joghurt a jótékony baktériumkultúrának köszönheti az állagát, az ízét. Egészséges tejtermék, amely támogatja a bélrendszer optimális működését. Kiváló reggeli ételeket készíthetünk belőle egyszerűen, gyorsan, gyümölcsök, müzli, granola vagy zabpehely hozzáadásával.

Felhasználható ugyanakkor nagyon sokféle étel készítéséhez is. Könnyebb, kevesebb zsírt és kalóriát tartalmaz, mint a tejszín, ezért egyes diétákba is könnyedén beilleszthető. Süthetjük, tölthetjük palacsintába, süteményekbe, de saláták dresszingjéhez is ideális alapanyag. A kímélő ételekhez szinte minden recept joghurtot ajánl.

Mikor vedd?

Az év minden időszakában elérhető, ráadásul nagy választékban a tejterméket értékesítő üzletekben.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben a csomagoláson jelzett időpontig. A felbontást követően javasolt azonnal elfogyasztani, felhasználni.
Tápérték(100 g)
57 kcal Energia
3.3 g Zsír
3.9 g Szénhidrát
2.9 g Fehérje
Joghurt receptek (1281 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.