A joghurt a jótékony baktériumkultúrának köszönheti az állagát, az ízét. Egészséges tejtermék, amely támogatja a bélrendszer optimális működését. Kiváló reggeli ételeket készíthetünk belőle egyszerűen, gyorsan, gyümölcsök, müzli, granola vagy zabpehely hozzáadásával.
Felhasználható ugyanakkor nagyon sokféle étel készítéséhez is. Könnyebb, kevesebb zsírt és kalóriát tartalmaz, mint a tejszín, ezért egyes diétákba is könnyedén beilleszthető. Süthetjük, tölthetjük palacsintába, süteményekbe, de saláták dresszingjéhez is ideális alapanyag. A kímélő ételekhez szinte minden recept joghurtot ajánl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.