A salátához a csirkemellet közepes kockákra vágjuk, majd olívaolajon megpirítjuk kb. 20-25 perc alatt. Közben fűszerezzük sóval, borssal, paprikával és oregánóval. Érdemes többször is megforgatni a felkockázott húst, hogy egyenletesen piruljon. Ha elkészült, félretesszük.
A salátát csíkokra vágjuk, ám ha jobban tetszik, akár leveleire is bonthatjuk. A paradicsomot negyedeljük, az uborkát karikákra vágjuk. A zöldségeket tálba rendezzük.
A salátát összekeverjük a csirkemellel, majd meglocsoljuk a kaporral elkevert joghurtos öntettel.
NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGYAN KÉSZÜL A JOGHURTOS CSIRKEMELLSALÁTA
Megjegyzés
Könnyű és gyorsan elkészíthető étel bármilyen alkalomra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.