A csirkemellfilét felszeleteljük, majd felvágjuk kisebb kockákra, és egy tálba tesszük.
A petrezselyemzöldet felvágjuk apróra, a sajtot egy kisebb lyukú reszelőn lereszeljük, majd mindkettőt hozzáadjuk a csirkemellhez. Ezután hozzáadjuk az egész tojásokat, a majonézt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az ételízesítővel, majd alaposan összekeverjük. Megszórjuk a liszttel és alaposan összeforgatjuk, amíg sűrűbb masszát nem kapunk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkés masszából egy evőkanál segítségével kis halmokat szaggatunk, majd azokat az olajba tesszük és kissé ellapogatjuk. Kis lángon, többször átfordítva kb. 15 perc alatt készre sütjük. A kisült csirkepuffancsokat papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradék lecsöpöghessen.
Megjegyzés
Ameddig a puffancsok sülnek, készítsünk hozzá ízlés szerinti köretet, esetleg egy finom mártogatóst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.