Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
Káposztás tészta egyszerűen
Vadas marha
Klasszikus grízgaluska leves
Tárkonyos csirkeraguleves
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Csupacsokis brownie
Kapros tökfőzelék virslivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba
Finomfőzelék
Babgulyás
Epres blondie
Zsemlegombóc
Dubarry-csirkemell
Farsangi szalagos fánk
Ételízesítő

Receptek ételízesítő hozzávalóval

Leírás

A különböző ételízesítők nagy népszerűségnek örvendenek rohanó világunkban. Legyen szó szárított fűszerkeverékekről, vagy pácoláshoz használt szószokról, az ételízesítők megkönnyítik a szakács dolgát.

A klasszikus ételízesítők általában legalább 5, de inkább 8-10, vagy akár 15 fűszerből is állhatnak. Használhatjuk őket főzés közben, például levesekhez, de a főzési folyamat vége felé is bevethetőek az íz fokozására, például sülteknél vagy mártásoknál.

A jó minőségű alapanyag nem tartalmaz ízfokozót, adalékanyagot és csomósodásgátlót. 

Mikor vedd?

Az ételízesítők bármikor megvásárolhatók.

Hogyan tárold?

Tároljuk száraz, fénytől védett helyen.
Tápérték(100 g)
164 kcal Energia
0.5 g Zsír
32 g Szénhidrát
8.5 g Fehérje
Ételízesítő receptek (2292 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.