A borzas rántott cukkini elkészítéséhez meghámozzuk és a magokat eltávolítjuk belőle. Téglalap alakú hasábokra (julienne-re) vágjuk, sózzuk és ételízesítővel is fűszerezzük. Picit pihentetjük.
A tojásokat elhabarjuk a tejjel és a mustárral, a corn flakest egy sodrófával picit összetörjük, és a zsemlemorzsához keverjük, majd a szokásos módon - liszt, tojásos keverék, kukoricapelyhes zsemlemostzs a sorrendben - bepanírozzuk a cukkinihasábokat.
Egy lábasban olajat hevítünk, és kisütjük benne a bundázott cukkiniket.
Elkészítjük az öntetet. A fokhagymát apró darabokra vágjuk, vagy lereszeljük, majd összekeverjük a tejföllel, sóval és borssal fűszerezzük.
A kisült, julienne-re vágott cukkinidarabokat a tejfölös öntetbe mártogatva fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.