Farsangi szalagos fánk
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Babgulyás
Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt
Mézes-mustáros csirkemell
Körömpörkölt csülökkel
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Epres blondie
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Finomfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus kuglóf
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Vadas marha
Hagymás rostélyos
Zsemlemorzsa

Receptek zsemlemorzsa hozzávalóval

Leírás

A zsemlemorzsa hozzávalóként szinte minden magyar háztartásban elő kell hogy kerüljön a héten minimum egyszer – amikor készül a vasárnapi rántott hús. Azon kívül, hogy húsokat panírozunk vele, más ételekhez is ideális alapanyag. A zsemlemorzsa, ahogy a neve is mutatja szárított zsemle, vagy kenyér darálásával készül. Továbbá sok pékségben, a szeletelés során keletkezett morzsát is árusítják. Ebből következik, hogy házilag is nagyon egyszerűen lehet készíteni zsemlemorzsát a kenyér szárításával.

Mikor vedd?

A zsemlemorzsát bármikor beszerezhetjük a legtöbb boltban, sok pékség is foglalkozik friss kenyérmorzsa árusításával.

Hogyan tárold?

A zsemlemorzsát légmentesen elzártan kell tárolni, érdemes a kamrában, spájzban, vagy konyhaszekrényben.
Tápérték(100 g)
395 kcal Energia
5.3 g Zsír
67.5 g Szénhidrát
13.4 g Fehérje
Zsemlemorzsa receptek (2271 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.