Az almás csirkenyárs sült zöldségekkel elkészítéséhez a céklát megsúroljuk, négybe vágjuk, ha nagyobbak akkor hatfelé. Veszünk 2 db nagyobb alufóliát, megkenjük olajjal, rárakjuk a céklahasábokat, sózzuk, borsozzuk, becsomagoljuk, és egy sütőlapra helyezzük. Ezután 180 fokos sütőbe toljuk, és 20 percig sütjük.
Az édesburgonyát megtisztítjuk, vastagabb karikára vágjuk, a karfiolt rózsáira szedjük. Egy tálba tesszük mindet, megsózzuk, megborsozzuk és egy kevés olajjal meglocsoljuk. Összekeverjük, és betesszük a cékla mellé a sütőbe 15 percre, és együtt megsütjük.
Amíg sül a zöldség, addig elkészítjük az almás csirkenyársat. Az almát megtisztítjuk és nagyobb kockára vágjuk, a csirkemellet is ugyanakkora kockára vágjuk. A csirkemellkockákat enyhén megsózzuk, megborsozzuk.
Veszünk 4 db fa nyársat, és felváltva felszúrjuk a csirkemell- és az almakockákat. Ezután hagyományos módon bepanírozzuk: lisztbe, felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró grillapon, amit átkenünk olajjal vagy grillserpenyőben, amit szintén kikenünk olajjal, szép piros, ropogósra sütjük. Ha mindennel elkészültünk, akkor egy sültes tálra kirakjuk a megsült batátát, a céklát és a karfiolt, és mellétesszük a panírozott almás csirkenyársakat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.