A sült hagymás csirkesaslik elkészítéséhez a csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk. Az olajat egy tálba öntjük, és elkeverjük a csirkefűszersóval, beletesszük a húst, és egy fél órát állni hagyjuk.
A hagymát meghámozzuk, és fél centi vastag karikákra vágjuk.
Egy hurkapálcát vagy fanyársat bevizezünk, majd egymást váltogatva felszúrjuk rá a húst és a hagymát.
Egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal és belehelyezzük a nyársakat, majd 175 fokra előmelegíetett sütőben, időnként megforgatva készre sütjük a saslikot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.