Először elkészítjük a pácot: az olajba belekeverjük a sót, a delikátot, a piros paprikát, az oregánót, a majoránnát, és a bazsalikomot. A csirkemellett bepácoljuk a fűszeres-olajos keverékkel és állni hagyjuk.
A virsliket felvágjuk kisebb darabokra, a sárgabarackokat félbevágjuk, kimagozzuk. A gombát és a hagymát felkockázzuk, megsózzuk majd borsozzuk. Ezek után elkezdjük hurkapálcikákra feltűzdelni ízlés szerint, majd egy grill serpenyőben (vagy szabadtéri grillen) megsütjük.
A burgonyát meghámozzuk, kisebb kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, beleszórjuk a petrezselymet, kicsit megfonnyasztjuk, majd beleforgatjuk a megfőtt burgonyát és kicsit lesütjük.
A salátához a paradicsomot, az uborkát és a vörös hagymát felvágjuk, megsózzuk és megborsozzuk.
A saslikot a petrezselymes burgonyával és a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.