A baconbe göngyölt sertéskarajhoz a húst megsózzuk és borsozzuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, majd megpirítjuk a felforrósított vajon. Hozzáforgatjuk a spenótot, és kissé megfonnyasztjuk a leveleket. Hagyjuk elpárologni a felesleges nedvességet.
A hússzeleteket kiterítjük, majd elrendezzük rajtuk a spenótot, az elmorzsolt fetát és a lecsepegtetett aszalt paradicsomot. Feltekerjük a töltött hússzeleteket, majd mindet 2-2 szelet baconbe csomagoljuk. Fogpiszkálóval megtűzzük.
Felforrósítjuk az olívaolajat. Nagy lángon körbepirítjuk a baconös hústekercseket, hozzáöntjük a bort és egy kevés vizet. Felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt, és az egészet megsütjük-pároljuk kb. 45 perc alatt. Közben néhányszor megfordítjuk a tekercseket, és ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot. Végül levesszük a fedőt, és zsírjára sütjük a húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.