A csirkecombokat megtisztítjuk a zsírtól, lehúzzuk a bőrüket. Mindegyiket bedörzsöljük egy kevés sóval, tört színes borssal és rozmaringgal. Betekerjük őket 1-1 baconszeletbe.
Az olívaolajat felforrósítjuk a vajjal együtt, és körbepirítjuk rajta a csirkecombokat. Felöntjük a borral, néhány percig forraljuk, majd hozzáöntjük az alaplevet, lefedjük, és puhára pároljuk a combokat. Közben néhányszor megfordítjuk őket.
Végül levesszük a fedőt, és addig sütjük, amíg a szaft besűrűsödik, és a bacon megpirul. Friss zöldfűszerekkel díszíthetjük. Burgonyapüré vagy párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.