A krémes spenótfőzelék elkészítéséhez egy kevés olajon megdinszteljük a fokhagymát, majd beleszórjuk a lisztet, és világos rántást készítünk.
A kiolvasztott és lecsöpögtetett spenótpürét beletesszük a rántásba, majd gyors mozdulatokkal összekeverjük. Ízés szerint sózzuk.
Pár perc párolás után a pürét apránként felöntjük a tejjel, és ízlés szerinti sűrűségűre főzzük a főzeléket.
A tojást feltesszük forró vízbe főni, majd a forrástól számítva 10 percig keményre főzzük. A tojás héjat eltávolítjuk, a főtt tojásokatkettévágjuk és a spenótfőzelékkel tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a krémes spenótfőzelék főtt tojással:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.