A szejtánhoz hozzáadjuk a szójaszószt és a vizet (ezeket akár elegyíthetjük is), majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Ezt az elegyet négy-öt egyforma részre szeljük, majd szójaszószos vízben addig főzzük, míg fel nem jön a víz tetejére.
A szejtánt kockákra vágjuk, majd egy aprítóban ledaráljuk. A darált szejtánt 2ek forró olívaolajon lepirítjuk, majd félretesszük.
Megpároljuk a felkockázott hagymát, hozzáadjuk az összetört fokhagymát, majd kb. két perc elteltével jöhet a paradicsompüré, a vörösbor, majd a fűszerek. Egy-két percig hagyjuk összeállni, majd a szószt a kész tésztára öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.