A savanyú káposztát előző nap megmossuk és felvágjuk.
A káposztát a lábosba tesszük, és annyi vizet engedünk rá, amennyi éppen ellepi. Felforraljuk, és babérlevéllel, sóval fűszerezzük, és pár percig főzzük.
Az olajban megpirítjuk a hinget (ez hagymával helyettesíthető), majd a kockára vágott szejtánt megpirítjuk benne, addig amíg kis kéreg képződik a felületén.
Hozzáadjuk a pirospaprikát és a köményt, majd összeforraljuk az előzőleg készre főzött káposztával. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a tejfölt és a füstaromát.
Nézd meg videón, hogyan készül a húsmentes vega székelykáposzta
Megjegyzés
Az Étel Élet. A Te segítségeddel adjuk.
Támogasd ételosztó munkánkat adód 2x1%-ával, hogy ilyen finomságokkal segíthessünk naponta 3000 rászorulót országszerte!
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Technikai szám: 0389
Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18095575-1-41
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.