Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dödölle - az eredeti recept
Káposztás tészta egyszerűen
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Finomfőzelék
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus kuglóf
Kijevi csirkemell rizibizivel
Krémes spenótfőzelék
Epres blondie
Kapros tökfőzelék virslivel
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Farsangi szalagos fánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Csupacsokis brownie
Klasszikus grízgaluska leves
Rigó Jancsi, ahogy mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Dubarry-csirkemell
Pirospaprika

Receptek pirospaprika hozzávalóval

Leírás

A fűszerpaprika-őrlemény, avagy ahogyan a köznyelvben használjuk: pirospaprika a közönséges paprikából készült finomra őrölt por; a magyar konyha pótolhatatlan alapanyaga. Országunkba az 1600-as évek környékén került be, ám csak jóval később, az 1700-as években vált ismertté és népszerűvé.

Számos tradicionális ételünk elkészítéséhez nélkülözhetetlen, mint például a gulyásleves, a paprikás csirke vagy a pörkölt, de még a tojásleves íze sem lenne az igazi nélküle.

Mikor vedd?

Egész évben változatlanul beszerezhető.

Hogyan tárold?

Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tápérték(100 g)
282 kcal Energia
12.9 g Zsír
19.1 g Szénhidrát
14.1 g Fehérje
Pirospaprika receptek (2551 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.