Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd rátesszük a felaprított hagymát és a gombát. Megszórjuk a kakukkfűvel és az oregánóval, megsózzuk, megborsozzuk, és 5-7 percig kevergetve pirítjuk.
Egy nagy tálban felültjük a tojásokat, hozzáadjuk a habtejszínt, sózzuk, borsozzuk, jó alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a gombás-hagymás keveréket és a kecskesajt felét, elkeverjük.
Serpenyőbe kevés olajat öntünk. Kenőecsettel eldolgozzuk, hogy mindenhová jusson. Beletöltjük a tojásos keveréket, majd megszórjuk a maradék kecskesajttal és kevés parmezánnal.
170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a kecskesajtos gombás frittata
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.