Káposztás tészta egyszerűen
Mézes-mustáros csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dödölle - az eredeti recept
Vadas marha
Hagymás rostélyos
Kínai szezámmagos csirke
Rakott zöldbab darált hússal
Finomfőzelék
Csupacsokis brownie
Klasszikus kuglóf
Epres blondie
Farsangi szalagos fánk
Tojásos nokedli fejes salátával
Körömpörkölt csülökkel
Dubarry-csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kecskesajt

Receptek kecskesajt hozzávalóval

Leírás

A kecskesajt a tehéntej alapú termékekhez hasonlóan készül langyos kecsketejből oltóanyag hozzáadásával. A tehéntejből készült sajtokhoz képest könnyebben emészthető, laktóztartalma is valamivel alacsonyabb, így a tehéntejre érzékenyek számára lehet alternatíva. Bizonyítottan támogatja a mentális képességet, segít megelőzni a magas vérnyomást, a székrekedést. A-, B2-, B6-vitaminokban gazdag, de számos antioxidáns is megtalálható benne.

Nemcsak magában fogyasztható, hanem számos étel kiváló alapanyaga lehet a kecskesajt. Legismertebb típusa a feta, de persze számos más formában is készítik.

Mikor vedd?

Egész évben kapható a tejtermékeket árusító üzletekben, élelmiszerláncokban.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben a csomagolás jelzett időpontig. A felbontást követően a lehető leghamarabb javasolt felhasználni.
Tápérték(100 g)
364 kcal Energia
29.8 g Zsír
0.1 g Szénhidrát
21.6 g Fehérje
Kecskesajt receptek (114 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.