A forró olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig sütjük. Ezután sóval, borssal, oregánóval, az aprított zellerzölddel, dijoni mustárral és paradicsompürével ízesítjük, majd a hús szintjéig öntjük vízzel. Amikor felforrt, közepes tűzön megpároljuk.
A tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint sós vízben megfőzzük, jól lecsepegtetjük, majd egy tepsit kiolajozunk. Beszórjuk zsemlemorzsával, és belerétegezzük a főtt tésztát és a paradicsomos húst. A tetejét a tésztával zárjuk.
Végül megszórjuk a reszelt kecskesajttal, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, kockákra vágva, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.