A padlizsánt meghámozzuk, hosszában felszeleteljük, és besózzuk. 10 percig állni hagyjuk, majd konyhai papírtörlővel felitatjuk róla a folyadékot. 2 evőkanál felforrósított olajon megpirítjuk, majd konyhai papírtörlőre szedjük és hagyjuk kihűlni.
További 2 ek olajat felhevítünk, és a darált húst fehéredésig sütjük rajta. Hozzáadjuk a spenótot, és néhány percig együtt pároljuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd levesszük a tűzről. Ha kihűlt, hozzámorzsoljuk a feta sajtot.
A kétféle hagymát felaprítjuk, és a maradék olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáöntjük a paradicsomkonzervet, sóval, borssal és aprovence-i fűszerkeverékkel ízesítjük. 10 percig főzzük, majd belekeverjük a cukrot is.
Elosztjuk a spenótos húst a padlizsánszeleteken, majd feltekerjük őket. Tepsibe fektetjük a tekercseket, alájuk öntjük a paradicsomszószt, és megszórjuk őket a reszelt sajttal. 190 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.