Az epres blondie tésztájához lisztet összekeverjük a sütőporral és a sóval. Félretesszük.
A vajat krémesre keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojást.
Hozzákeverjük a citromlevet.
Hozzáforgatjuk a lisztes keveréket - nagyon kemény tésztát kapunk -, majd a 22 x 22 cm-es tepsibe simítjuk.
A sütőt előmelegítjük 175 fokra, majd beletesszük a tepsinket, és 30-35 perc alatt készre sütjük addig, amíg a szélei barnulni kezdenek. Végezzünk tűpróbát, de ne süssük túl! Hagyjuk teljesen kihűlni.
A mázhoz az epret lepürésítjük, összekeverjük a citromlével és a porcukorral. Ha túl száraz, adunk még hozzá citromlevet. Ráöntjük a süteményre és simára kenjük, majd pár perc pihentetés után felkockázzuk és tálaljuk.
ÍGy készül az epres blondie - nézzétek meg videón!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.