A csokikat külön-külön megolvasztjuk. Egy szilikonformába először fehér csokit csorgatunk cikcakk mintában, majd erre jöhet az olvasztott étcsoki fele. Az alapot betesszük a fagyasztóba dermedni, amíg elkészítjük a tölteléket.
Egy serpenyőben a vajon megpirítjuk a kadayif tésztát, hozzáadunk 1 ek. tahinit és egy üveg pisztáciakrémet. Az egészet alaposan összekeverjük.
A kidermedt csokira halmozzuk a tölteléket, majd a maradék olvasztott étcsokival befedjük, és fehér csokiból mintát csorgatunk a tetejére.
Körülbelül egy-másfél óra alatt kidermesztjük. Kifordítjuk a szilikonformából, és hagyjuk, hogy kicsit átvegye a szoba hőmérsékletét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.