A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Babgulyás
Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Káposztás tészta egyszerűen
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mirinda-szelet
Vadas marha
Klasszikus kuglóf
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Körömpörkölt csülökkel
Zsemlegombóc
Rigó Jancsi, ahogy mi szeretjük
Farsangi szalagos fánk
Mákos guba
Vaj

Receptek vaj hozzávalóval

Leírás

A vaj állati eredetű élelmiszer, tejszínből vagy tejfölből készül köpüléssel. Használjuk sütéshez, főzéshez, vagy önmagában szendvicsek ízesítőjeként. 

A tej zsírtartalma szerint megkülönböztetünk különböző vajakat, ez a százalékérték a minőségét is nagyban befolyásolja. Számtalan ízben elérhető, legyen az sós, sótlan, de nagy népszerűségnek örvend például az olívaolajat tartalmazó vaj is.

Nem összekeverendő a margarinnal, melyet jó minőségű növényi olajokból és zsírokból készítenek.

Mikor vedd?

A vajat egész évben megvásárolhatjuk.

Hogyan tárold?

A vajat már megnyitás előtt is szükséges hűtőben tárolni.
Tápérték(100 g)
742 kcal Energia
80 g Zsír
0.5 g Szénhidrát
0.4 g Fehérje
Vaj receptek (11839 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.