Lágy tésztává gyúrjuk a hozzávalókat, majd hűtőszekrénybe tesszük két órát pihenni.
A pihentetés után egy lisztezett felületen vékonyra, nagyjából 3 mm vastagságúra nyújtjuk a tésztát, megkenjük a felvert tojássárgájával, megszórjuk a tökmaggal, majd pizzavágóval négyzet vagy háromszög alakú faltkákra vagdossuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg aranybarnák nem leszeneka túrós ropogtatnivalók.
Nézd meg videón is a túrós ropogtatnivaló elkészítésének menetét >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.