A házi ketchup elkészítéséhez a paradicsomokat megmossuk és félbevágjuk. A paradicsomokat egy fazékba tesszük, felöntjük fél liter vízzel, és fedő alatt puhára főzzük.
A megfőtt paradicsomokat botmixerrel pürésítjük, majd egy szitán átnyomjuk, hogy kiszűrjük a magokat és a héjdarabokat.
A paradicsomlevet visszaöntjük a fazékba, hozzáadjuk a cukrot, az ecetet és a sót, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg teljesen be nem sűrűsödik.
A házi ketchupot ízesíthetjük csilipaprikával, oregánóval is. Hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.