Lábasban felforrósítjuk az olívaolajat és a vajat, majd megdinszteljük rajta a megtisztított, felaprított vörös- és fokhagymát.
Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott édesburgonyát, valamint a meghámozott és kimagozot, felkockázott almát, megfűszerezzük a leöblített kakukkfű lecsipkedett leveleivel, a szerecsendióval, a curryvel és a csilivel. Megsózzuk ízlés szerint. Az egészet átforgatjuk, és illatosra pirítjuk.
Felöntjük a zöldségleves-alaplével, és puhára főzzük a zöldségeket.
Forrón tálaljuk a levest, tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.