1 kanál olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Öt perc múlva mehet bele a fokhagyma, a só, az őrölt bors és a cayenne-bors. Ezután lehúzzuk a tűzről.
Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és kockákra vágjuk.
Az alapléhez adjuk a serpenyőben pihenő hagymát, és az édesburgonyát, majd a lében 25-30 perc alatt puhárra főzzük.
Turmix segítségével addig dolgozunk vele, amíg tökéletes krémleves állagot nem kapunk.
Serpenyőben pirított bacon, vagy csilipor és friss fűszernövény kerülhet a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.